Zestaw I – koszt 37 zł /osoba
Złocisty rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki.
Danie główne: do wyboru ( serwowane na talerzach )
• panierowany filet z piersi z kurczaka
• De volaille z masłem i ziołami
• tradycyjny kotlet schabowy
• karkówka w plastrach w ciemnym sosie pieczeniowym
Dodatki:
• ziemniaki gotowane, kluski maślane
• bukiet surówek
Na deser ciasto serwowane na paterach ( 1 szt. /osobę ).
Napoje: woda z miętą i cytryna, kompot, kawa, herbata ( bez ograniczeń).
Zestaw II – koszt 40 zł /osoba
Złocisty rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki.
Danie główne: 1,5 szt. ( serwowane paterach )
• De volaille z masłem i ziołami
• kotlet mielony drobiowy
• tradycyjny kotlet schabowy
• karkówka w plastrach w ciemnym sosie pieczeniowym
Dodatki:
• ziemniaki gotowane, kluski maślane
• bukiet surówek
Na deser ciasto serwowane na paterach ( 1 szt. /osobę ).
Napoje: woda z miętą i cytryna, kompot, kawa, herbata ( bez ograniczeń).